Adresa:

Calea Stan Vidrighin, nr. 24
Timișoara, jud. Timiș

Program:

8:00 – 17:00 (Luni-Vineri)
9:00 – 14:00 (Sâmbătă)

Număr de telefon:

De ce sunt potrivite plăcile de marmură pentru podea?

marmură pentru pardoseală

Marmură pentru podea, o alegere excelentă pentru o casă distinctă și unică. Te-ai săturat de podeaua din camera de zi sau este pur și simplu uzata? Îți dorești să alegi ceva care să îmbunătățească camera? Vezi mai jos câteva motive pentru care să alegi pardoseli de marmură.

Marmura oferă șarmul și frumusețea ce alte stiluri de pardoseală nu le pot oferi. Vă va oferi funcțiile de care aveți nevoie împreună cu aspectul pe care îl doriți. Este foarte posibil ca pardoseala din marmură să fie exact ceea ce căutați.

Placaj marmura Nero Marquina
Placaj marmura Nero Marquina

Plăci mari (lastre) de marmură pentru podea

Iată câteva dintre motivele pentru care podeaua din marmură este o potrivire bună pentru placarea in camerele din casă.

Eleganță imbatabilă

Vrei ca,casa ta să iasă în evidență ca fiind distinctă și unică? Cu pardoseala din marmură în sufragerie, acel spațiu poate face exact asta. Oamenii obișnuiesc să vadă marmură pe blaturile din bucătărie și podeaua din baie, dar așezarea ei în camera de zi este ceva mai unic. Puteți alege dacă doriți un luciu ridicat sau un aspect mat pentru pardoseala. În orice caz, eleganța și stilul său sunt de neegalat.

Gamă foarte bogată de culori

Indiferent dacă doriți ceva alb și gri sau natural și maro, ori negru, îl puteți găsi în marmură. Toate pietrele naturale au palete de culori obișnuite, deși fiecare placa de marmură va fi diferită. Veți avea eleganță și unicitate în fiecare placă, iar gama de culori face ușor să găsiți ceva care să se potrivească cu celelalte culori pe care le aveți deja în casă.

marmură pentru pardoseală

Aduce luminozitate și este foarte versatilă

Știți că anumite culori aduc mai multă lumină într-o cameră, iar lumina vă permite să vă bucurați de senzația de mai mult spațiu. Pardoseala din marmură reflectă lumina și vă oferă o senzație naturală, care face, de asemenea, camera să pară mai mare.

Pardoseala din marmură este o soluție excelentă pentru podea datorită culorilor sale naturale și a opțiunilor minunate. Aveți o mare varietate de stiluri pe care le puteți așeza pe o podea de marmură și puteți amesteca și potrivi acele stiluri. Marmura se potrivește bine unei case moderne, cu contrasturi de culoare alb-negru stricte, dar se potrivește și într-o casă în stil rural, cu tonuri calde și colorații naturale.

Durabilitate

Camera de zi poate fi foarte utilizata, cu un trafic mare, în funcție de familia ta, și vei obține o întreținere ușoară și o durabilitate ridicată în pardoseala din marmură. Puteți adapta piatra naturala la multe stiluri diferite de-a lungul anilor. Deoarece este atât de durabila, nu va trebui să-l schimbați atunci când schimbați alte lucruri din jurul său. Cu siguranță nu va părea uzată și obosită cum ar putea arăta alte podele după câțiva ani.

Contactați-ne dacă doriți să vedeți modelele disponibile în stoc. Vă oferim soluția completă pentru proiectul dvs. Adezivi și impermeabilizanț pentru marmură, precum și serviciul de montaj.

Alte articole

Video

Despre redare videouri Calacatta marmura Bianco Oro

Câteva modele și aplicații folosind onix, marmură, granit, travertin, andezit, ardezie, piatră naturlă, expuse în showroom-ul nostru.

Abonează-te la Newsletter

Suntem mereu aproape și vă oferim soluția completă pentru proiectul dvs. cu piatră naturală. Abonați-vă la newsletter și aflați primii noutățile!