Adresa:

Calea Stan Vidrighin, nr. 24
Timișoara, jud. Timiș

Program:

8:00 – 17:00 (Luni-Vineri)
9:00 – 14:00 (Sâmbătă)

Număr de telefon:

Contact piatră Timișoara

Contact piatră Timișoara

Adresa noastră

Calea Stan Vidrighin, Nr. 24 Timișoara, Județ Timiș, România

Program 

Luni – Vineri: 8:00 – 17:00 
Sâmbătă: 9:00 – 14:00 

Trimite un mesaj

Pentru comenzi și informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați telefonic sau completând formularul de mai jos. Vă vom contacta curând.

Pentru comenzi apelați-ne la:

Contact piatră Timișoara

Marmură, granit, travertin, ardezie, andezit, quartz compozit, onix și multe alte tipuri de piatră naturală. Le avem permanent în stoc la depozitul cu fabrica proprie de producție din Timișoara, Calea Stan Vidrighin, nr 24. Vă așteptăm la noul nostru Showroom cu placaje de diferite dimensiuni pentru placare la exterior și interior. 

Piatră scapițată pentru fațadă, soclu și gard, andezit fiamat pentru alee, terasă, trotuar, ardezie neregulată, travertin antichizat. Marmură albă și granit negru pentru pardoseli interioare. Piatră cubică andezit, borduri și rigole. Placaje de piatră naturală cu diferite finisaje: lucios, mat, periat, antichizat, lustruit, sablat, fiamat, antichizat și multe alte modele.

Contact piatră Timișoara
Contact piatră Timișoara

La noi sigur găsiți ce căutați, avem stocuri permanente de marmură, granit, travertin, ardezie, andezit, quartz compozit, onix. Piatră naturală din gama Premium și Economic pentru orice fel de proiecte. 

Executăm la dimensiune personalizată trepte și contratrepte, glafuri, blat de quartz pentru bucatărie și contrablat. Blat de baie, bordură de duș, lavoare și cadițe. Prelucrăm  capace de stâlp, gard și poartă, obiecte personalizate de piatră naturală. Apelați-ne! Mai sus găsiți date contact piatră Timișoara.

Livrăm rapid piatră naturală în toată țara și întreaga Europa. Avem echipe de montaj cu pietrari profesioniști. Montăm marmură, granit, travertin, andezit, blaturi de quartz, ardezie la standarde de calitate europeană. Oferim garanție pentru produsele și lucrările noastre de montaj.