Adresa:

Calea Stan Vidrighin, nr. 24
Timișoara, jud. Timiș

Program:

8:00 – 17:00 (Luni-Vineri)
9:00 – 14:00 (Sâmbătă)

Număr de telefon:

Piatra naturală și încălzirea în pardoseală

pardoseli de piatră naturală

Pardoseli de piatră naturală, marmură, granit, travertin pentru interioare frumoase și elegante. Visați la o astfel de podea, dar este piatră naturală potrivită pentru încălzirea în pardoseală?

Răspunsul este DA. Cele mai bune acoperiri pentru încălzirea în pardoseală sunt suprafețele dure, cum e piatră naturală. Este rezistenta și transferă căldura în mod eficient. Din punct de vedere termic, piatra naturală este cel mai bun conductor, dintre toate acoperirile de pardoseală. Ea permite energiei din tubul de încălzire să se transfere rapid pe suprafața pardoselii.

Creșterea grosimii plăcii va avea un efect redus asupra puterii de căldură, dar va crește ușor timpul de încălzire. Cu plăci de piatră naturală, este întotdeauna recomandat să folosiți o membrană de decuplare și un adeziv flexibil pentru a reduce potențialul fisurilor de expansiune.

Ce tipuri de piatră naturală putem folosi pentru pardoseli? Marmura, travertinul și granitul sunt conductori excelenți. Ardezia oferă o finisare naturală extrem de conductivă, de aceea este ideală pentru încălzirea în pardoseală. Dintre toate pardoselile din piatră, calcarul necesită cea mai mare atenție în timpul instalării.

Pe toate le găsiți disponibile în depozitul nostru cu grosimi variate .

pardoseli de piatră naturală
pardoseli de piatră naturală

Alegeți pardoseli de piatră naturală

Atunci când alegeți placaje pentru încălzirea pardoselii, placajele și finisajele din piatră naturală sunt opțiuni durabile, ușor de întreținut.

O pardoseală de piatră naturală încălzită este, de asemenea, o soluție bună pentru bucătării. Chiar și în zonele de locuit cu un plan deschis, o acoperire cu pardoseală continuă accentuează senzatia de spațiu.

Principalul criteriu pentru instalarea cu succes a finisajelor din piatră este un substratul stabil și la nivel.

Placarea la încălzirea în pardoseală este relativ simplă odată ce nivelul sapei este conform standardelor. La instalarea plăcilor din piatră naturală ca finisaj final al pardoselii, recomandăm cu fermitate utilizarea unei membrane de decuplare.

De-a lungul timpului, este posibil ca mișcarea să se dezvolte în substrat, ceea ce ar putea duce la crăpături. O membrană de decuplare este o barieră de separare între placaje și substrat, asigurându-se că orice mișcare este izolată și nu afectează finisajul podelei de piatră.

Indiferent de plăcile pe care decideți să le utilizați, piatra naturala impreuna cu încălzirea în pardoseală are ca rezultat o cameră care se incalzeste rapid și, de asemenea, păstrează bine căldura. A avea o pardoseală de piatra încălzită înseamnă că nu mai sunt băi reci, livinguri si bucatarii, intrări sau spatii de trecere.

pardoseli de piatră naturală
pardoseli de piatră naturală

Beneficiile plăcilor de piatră naturală pentru încălzirea în pardoseală

Există multe avantaje pentru a alege plăcile de piatră naturală pentru încălzirea în pardoseală și să ai o pardoseală încălzită:

Plăcile conduc căldura uniform si eficient de la incalzirea in pardoseala pana la suprafata podelei

Puteți instala finisaje din piatră naturală la orice nivel de podea

Placarea pardoseli cu piatră naturală oferă un finisaj de înaltă calitate

Parchetul din piatră naturală este foarte rezistent și de lungă durată.

Contactați-ne! La Piatră Naturală Timișoara suntem pregătiți să vă consiliem. Vă ajutăm cu sfaturile necesare pentru alegerea plăcilor de piatră potrivite pentru încălzirea în pardoseală. Indiferent ce tip de piatră naturală alegeți nu uitați să o etanșati cu impregnanți profesionali.

Alte articole

Video

Despre redare videouri Calacatta marmura Bianco Oro

Câteva modele și aplicații folosind onix, marmură, granit, travertin, andezit, ardezie, piatră naturlă, expuse în showroom-ul nostru.

Abonează-te la Newsletter

Suntem mereu aproape și vă oferim soluția completă pentru proiectul dvs. cu piatră naturală. Abonați-vă la newsletter și aflați primii noutățile!