Adresa:

Calea Stan Vidrighin, nr. 24
Timișoara, jud. Timiș

Program:

8:00 – 17:00 (Luni-Vineri)
9:00 – 14:00 (Sâmbătă)

Număr de telefon:

Depozit de granit Timișoara

Depozit de granit cu fabrică de piatră naturală în Timișoara

Depozit de granit, marmură, travertin, quartz, andezit, ardezie și onix în Timișoara, Calea Stan Vidrigin, nr. 24. Suntem importator direct de placaje piatră naturală și producător de piese personalizate. Prelucrăm și montăm trepte, glafuri, blat de bucătărie, capace de stâlp și gard și orice alte piese personalizate de piatră naturală.

“Din experiența mea, un client mulțumit se va întoarce și ne va recomanda la cel puțin alți trei clienți. Prin urmare, mă asigur că fiecare proiect va fi tratat cu seriozitate, promptitudine și profesionalism.”

Iuliu Ladar

Despre noi

În anul 2011 am deschis primul nostru Showroom de piatră naturală în Timișoara. De atunci ne-am dezvoltat continuu și ne-am specializat în prelucrarea și montajul pietrei naturale. Astăzi vă așteptăm cu un Showroom exclusivist, fabrică proprie de producție și un depozit de piatră naturală cu o suprafată de peste 4.000 mp.

În Showroom-ul recent reamenajat veți găsi numeroase aplicații actuale, cu piatră naturală, care vă pot folosi ca sursă de inspirație pentru proiectul dvs. Avem expuse și puteți vedea pardoseli și pereți placați cu lastre de marmură, granit și onix. Insulă de bucătărie cu blat de quartz. Placări cu travertin, ardezie și andezit. Lavoare, bordură și cădiță de duș, capace de stâlp, obiecte de artă, oglinzi lucrate manual, tapet decorativ și multe altele.

Vizitați-ne și descoperiți unde și cum să folosiți piatră naturală în amenajarea casei dvs.!

Fabrica de piatră naturală

Utilaje performante, CNC și echipamente de ultimă generație. Echipă de ingineri și pietrari cu experiență care prelucrează cu atenție și precizie piatra naturală. Debităm direct din lastre și din bloc masiv de piatră: trepte și contratrepte, blaturi de baie și bucătărie, glafuri, capace de gard, lavoare, bordură de duș, cădițe, obiecte de artă, etc.

Putem executa decupaje și prelucrări speciale ale plăcilor de marmură, granit, travertin, onix, quartz, andezit și ardezie. Realizăm prelucrări la cant de tip bizot, semibaston, OGEE, etc. Executăm decupaje speciale în blat, pentru plită, chiuvetă, baterie, sifon, priză, dozator de detergent, canale de scurgere și multe altele. Prelucrăm glafuri cu picurător și blaturi de baie cu lavoar încorporat. 

Contactați-ne și prezentați-ne proiectul dumneavoastră cu piatră naturală!

depozit de granit

Depozit de granit cu mii de mp placaje, lastre și blocuri masive

Depozit granit cu stocuri permanente de lastre și placaje cu diferite dimensiuni. Mii de mp de marmură, travertin, quartz compozit, onix, ardezie, andezit și alte tipuri de piatră naturală. Gamă variată de modele, culori și texturi. Placaje cu suprafață lucioasă, mată, periată, sablată, fiamată antiderapantă, antichizată, lustruită, etc.

Lastre unicat din materiale exotice pentru amenajări exclusiviste. Placaje din gama Premium, dar și economice, atât pentru proiecte rezidențiale, comerciale dar și publice. Piatră cubică andezit, dale, pavele, borduri, rigole. Piatră scapițată pentru fațadă, soclu și gard. Piatră decorativă, pași de pisică, pași japonezi, piatră neregulată și multe altele.

La noi sigur găsiți ce căutați. Vizitați depozitul nostru de granit și alegeți direct din stoc piatra pentru proiectul dvs.

Soluția competă pentru proiectul dumneavoastră

Consultanță

Echipa foarte bine pregătită care va răspunde prompt și cu profesionalism

Stocuri

Stocuri permanente de placaje și lastre din care debităm piese personalizate la comandă

Montaj

Măsurători precise și servicii profesionale de montaj piatră naturală cu pietrari profesionști

Faceți cunoștință cu echipa noastră

Suntem aici, pregătiți să vă răspundem la orice întrebare și să vă consiliem în alegerea tipului de piatră naturală potrivit pentru proiectul dvs. Profesionalism, eficiență, experiență, cunoștințe vaste în domeniu, rapiditate și seriozitate. Aceasta este doar o mică parte a echipei noastre, care vă așteaptă la depozit granit Timișoara.

Iuliu depozit de granit

Iuliu Ladar

Director Sucursală

Cu peste 20 de ani experiență în vânzarea de piatră naturală, coordonează cu profesionalism echipa din Timișoara.

Horea depozit de granit

Horea Simionescu

Director Administrativ

Este în echipa noastră de mai bine de 8 ani. Este responsabil de transmiterea rapidă a ofertelor de preț și nu numai.

Diana

Bianca Ramneantu

Agent Vânzări

Prezentați-i proiectul dvs. Cu abilități de comunicare foarte bine dezvoltate, vă va consilia până la finalizarea comenzii. 

Ilona Lelea

Gestionar

Extrem de bine organizată, gestionează cu responsabilitate mii de mp de piatră naturală din depozit Timișoara.

Ce spun clienții noștri