MARMURA TIMISOARA

                Marmura Timisoara Rocas Decor. Marmura este o rocă sedimentară (metamorfica) de origine termică, formată prin metamorfozarea calcarului. Conţine în principal calcit (carbonatul de calciu), dar poate conţine şi minerale bogate în magneziu şi fier. Denumirea ei vine din greaca veche – cu semnificatia de a straluci.

Ce face marmura atât de unică?   Marmura Timisoara Rocas Decor este un material dur, care se simte moale în același timp și este ușor de lucrat. Placaj marmura este disponibil în mai multe nuanțe de culori: marmura alba, roșie, galbena, roz, marmura neagra.  Fosilele și venele conferă marmurii un aspect unic, motiv pentru care această piatră este  ideal pentru design interior. Descoperiți extinsa paletă de culori din stocul nostru de peste 100.000 mp.

Pentru ce puteți folosi marmura? Bucătăria și baia sunt locurile preferate pentru placarea cu marmură. Aici piatra naturala intră în sine. Marmura online poate fi folosită și pentru trepte interior, pardoseli living, blaturi de baie, pervaze de marmura pentru exterior si interior. Cu grosimea și finisajul potrivit, marmura se preteaza atât unui interior modern, cât și clasic.

Se recomanda impregnarea marmurei cu solutii speciale pentru a-i pastra frumusetea si eleganta timp cat mai indelungat. Extrem de variata si sofisticata, marmura se foloseste tot mai des de la designeri si arhitecti la proiecte rezidentiale si proiecte office.

cere oferta chiar acum !

Pentru mai multe idei cu design marmura!

Marmura interior Timisoara Rocas Decor 

Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de piatra naturala si marmura alba si marmura neagra in Timisoara. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de solutia cea mai eficienta pentru proiectele in care vom colabora! Blat de baie de marmura si pervaze interior si exterior pentru ferestre. Cel mai bun pret marmura in Timisoara. Va asteptam cu promotii la trepte si glafuri de marmura in Timisoara. Stocuri mari de piatra decorativa ! Cumpara direct de la cel mai mare depozit piatra naturala Timisoara.

placaje marmura Cluj Napoca| placaje marmura Timisoara|placaje marmura Bucuresti| placaje marmura Oradea| placaje marmura Sibiu| placaje marmura Bistrita|