MARMURA TIMISOARA

                Marmura Timisoara Rocas Decor. Este o rocă sedimentară (metamorfica) de origine termică, formată prin metamorfozarea calcarului.

Placajele sunt folosite în mare măsură pentru a decora un spatiu cu rafinament.  Marmura este disponibila în mai multe culoari cum ar fi alba, neagra, rosie, bej, gri, galbena, maro, crem, verde, aurie, albastra. Această piatră naturală infrumuseteaza instantaneu aspectul  proiectului Dvs.

Rocas Timisoara va ofera cea mai largă gamă de plăci marmură online care adaugă valoare la living, bucatarie, hol si baie. Propunem o colecție bogata de placi pentru soclu, fatada si gard. Oferim preț bun pentru marmura in Timisoara. Avem depozit de marmura design cu peste 180 de modele  pentru interior si exterior. Timp de livrare rapid și rețeaua logistică bine dezvoltata primiti produsele comandate în cel mai scurt timp.

Placile de marmură sunt venerate pentru eleganță și frumusețe.  O pardoseala sau o scara din marmură interior aduce lux în interiorul oricărei case. Alege plăcaje de marmură la lucrărea ta de la Rocas Timisoara pentru : Durabilitate ridicată, duritatea, eleganta, versatilitate.

La depozitul Rocas avem marmura de vanzare in Timisoara. Prelucram la comanda personalizata trepte pentru scari, glafuri si pervaze pentru ferestre la exterior si interior, blaturi de bucatarie si baie din compozit quartz si granit . Asiguram la cerere  montaj   de calitate pentru piatra naturala in toata tara si in Europa.

Pentru protectie si intretinere fata de agentii externi este indicata impermeabilizarea  suprafetelor de marmura. Solutii profesionale STONETECHN pentru a-i pastra frumusetea si eleganta timp indelungat.

Vă rugăm să ne contactati pentru următorul proiect. Vă garantăm că atitudinea agentilor si nivelul de pregatire va satisface si cele mai exigente cerinte.

Obtine oferta rapida !!!

Mai multe  modele

Marmura alba si neagra in Timisoara de la Rocas Decor 

Oferim placaje de piatra naturala in Timisoara la preț bun. Prelucram si montam blaturi de bucatarie,trepte si glafuri in 2-3 zile. Alege calitate. Livrare in toata tara.

Depozit de marmura interior si exterior la preț bun si livrare in :

Timisoara, Lugoj, Faget, Sannicolau Mare, Jimbolia, Buzias, Deta, Denta, Recas, Ortisoara, Jebel, Cenad, Dumbravita, Giroc, Mosnita Noua, Mosnita Veche, Ghiroda, Chisoda, Urseni, Rudicica, Remetea Mare, Bucovat. Giarmata Vii, Giarmata, Cerneteaz, Sinandrei, Sacalaz, Utvin, Recas, Albina, Izvin, Covaci, Dudestii Noi, Beregsau Mare, Sanmihaiu Roman, Sanmihaiu German, Sag, Parta, Iosefin, Freidorf. Elisabetin, Dambovita, Steaua-Fratelia, Ciarda Rosie, Braytim, Maria, Sinaia, Sagului, Plopi, Cetate, Fabric, Aradului, Mehala, Dorobantilor, Modern, Blascovici, Ronat.