Adresa:

Calea Stan Vidrighin, nr. 24
Timișoara, jud. Timiș

Program:

8:00 – 17:00 (Luni-Vineri)
9:00 – 14:00 (Sâmbătă)

Număr de telefon:

Este potrivit travertinul pentru baie?

travertin în baie

Travertin în baie? DA sau NU? Specialiștii spun că placajul de travertin este o alegere excelentă pentru băi nu numai datorită frumuseții sale, ci și pentru întreținerea simplă. Este ușor de curățat și prezintă cu greu pete de apă și spumă de săpun. Aceasta este problema proprietarilor de case de pretutindeni. O cârpa udă funcționează suficient de bine pentru a le îndepărta cu ușurință.

În ultimii ani, tot mai mulți proprietari de case au apreciat piatra naturală. Au început să o folosească pentru cât mai multe aplicații. Poate fi folosită pentru pardoseli, împreună cu alte aplicații. Amintim mozaicuri de perete, pereti verticali și împrejmuirea cazilor de baie. O piatră naturală care este deosebit de populară pentru băi este travertinul. Mulți proprietari de locuințe o aleg pentru caracterul său elegant și pentru gama sa atractivă de nuante, venaturi și modele.

  • Puteți utiliza dale de travertin pentru băi?

Răspunsul scurt este: DA!

De fapt, travertinul este materialul ideal pentru băi. Depinde doar de ce tip de finisaj alegeți și dacă este instalat corect. Dacă s-a făcut corect montarea, veți constata că travertinul este una dintre cele mai potrivite pietre naturale pentru băi.

  • Cine spune că nu poți?

Placajul de travertin pentru utilizare în baie este o problemă destul de contestată. Este un motiv de confuzie pentru mulți, în special pentru cei care sunt noi în designul băii. Unul din motivele principale este că travertinul e cunoscut ca fiind o piatra naturala poroasa. Acest fapt îi determină pe oameni să creadă că este practic un material nerecomandat in locurile unde este aproape întotdeauna prezentă apa.

Sunt potrivite plăcile de travertin în baie?

Experții spun că cele mai bune finisaje pentru placaje din travertin, utilizate pentru băi, sunt finisajele cu suprafata mata si dreapta sau antichizata. Travertinul cu finisaj mat, parca înmoaie aspectul pietrei. Travertinul finisat cu un aspect antic,  îmbunătățește culorile naturale ale pietrei. Aceste două finisaje sunt ideale pentru băi, deoarece sunt capabile să reziste la solutii, care pot să apară de la detergenti, machiaj și alte produse de înfrumusețare.

Pentru a utiliza travertin în duș și în alte zone cu umiditate ridicată, este important să-l sigilați corect cu o solutie impermeabilizanta de etanșare adecvata. Acest lucru va împiedica travertinul să absoarbă apă și îl va face mai ușor de întreținut. Este important sa va faceti timp pentru a găsi un montator specializat pentru a placa travertin în baia dvs. Cheia succesului in aplicarea travertinului in baie stă în iscusinta si profesionalismul lor. Piatră Naturală Timisoara are solutia completa pentru dvs.

Alegerea travertinului pentru baie nu se termină la placarea de podele sau pereți. Travertinul a fost folosit și în corpurile de baie, cum ar fi chiuvete și căzi. Astfel, dacă doriți, puteți decora întreaga baie cu travertin.

Există o mulțime de culori și modele de placi din travertin. Astfel opțiunile dvs. de design pentru baie sunt aproape interminabile. Suntem siguri că în depozitul nostru de travertin din Timișoara veți găsi o culoare și un model care să se potrivească cu designul dorit. Contactați-ne chair acum!

Alte articole

Video

Despre redare videouri Calacatta marmura Bianco Oro

Câteva modele și aplicații folosind onix, marmură, granit, travertin, andezit, ardezie, piatră naturlă, expuse în showroom-ul nostru.

Abonează-te la Newsletter

Suntem mereu aproape și vă oferim soluția completă pentru proiectul dvs. cu piatră naturală. Abonați-vă la newsletter și aflați primii noutățile!