Adresa:

Calea Stan Vidrighin, nr. 24
Timișoara, jud. Timiș

Program:

8:00 – 17:00 (Luni-Vineri)
9:00 – 14:00 (Sâmbătă)

Număr de telefon:

3 avantaje ale glafurilor de marmura

glafuri de marmură

Glafuri de marmură durabile și practice. Doar 3 avantaje? DA! Trei sunt tot ce ai nevoie. Decorarea spațiului dvs. cu glafuri de marmură nu este un trend. Este o investiție pe termen lung. 

Lumea poate fi complicată, dar simplitatea nu se demodează niciodată. De aceea există cu adevărat 3 avantaje pentru utilizarea glafurilor de marmură.

  • Rezistent la apă

Ultimul lucru pe care și-l dorește cineva în casa sunt infiltratiile de apă în locuri greșite. Exact acest lucru se poate întâmpla dacă geamurile nu sunt instalate corect. Si, chiar dacă sunt, în timp, apa si-ar putea face loc, mai ales dacă pervazurile nu sunt din marmură.

Cu glafuri de marmură, aceasta nu mai este o problemă. Marmura este rezistentă la apă. Nu se va descompune și nu va putrezi . Datorită suprafeței sale dure, marmura nu va absorbi apa, praf sau bacterii. Acest lucru asigură o suprafață igienica si usor de intretinut.

glafuri de marmură

Glafuri de marmură la comandă

  • Estetic plăcut

La fel cum obloanele și perdelele sunt folosite pentru a decora cadrul ferestrelor, la fel sunt și pervazurile.

Jaluzelele și perdelele au tendința de a se demoda. Nu este cazul glafurilor din marmură. Indiferent de model sau de culoare, marmura are un aspect atemporal pentru fiecare design.

Marmura vine într-o varietate de modele de culori care fie se pot adapta unui design, fie creează un punct focal care atrage atenția si care reprezinta in sine un design; versatilitatea ramane unul dintre cele mai favorabile aspecte ale marmurei.

  • Durabilitate

Un lucru se poate spune cert despre marmură: este un material rezistent și durabil. Marmura este extrasă din depozite de piatră naturală. Acest tip de piatră a fost folosit de culturi din întreaga lume care datează de secole ca materiale de construcție. De ce să nu folosiți același material pentru pervazurile ferestrelor?

Se poate susține că pragurile durabile nu sunt necesare. Totuși, se poate susține, de asemenea, că nu sunt necesare pardoseli durabile din marmură sau granit, dar nimic nu poate fi mai departe de adevăr atunci când vine vorba de investiții în casa sau afacerea ta.

3 Avantaje, un singur apel. Vă stăm la dispoziție pentru consultanță. Vă oferim soluții tehnice și estetice pentru ca proiectul dvs. să fie exact așa cum v-ați dorit. Contactați-ne pentru ofertă personalizată!

Alte articole

Video

Despre redare videouri Calacatta marmura Bianco Oro

Câteva modele și aplicații folosind onix, marmură, granit, travertin, andezit, ardezie, piatră naturlă, expuse în showroom-ul nostru.

Abonează-te la Newsletter

Suntem mereu aproape și vă oferim soluția completă pentru proiectul dvs. cu piatră naturală. Abonați-vă la newsletter și aflați primii noutățile!