Uncategorized

Trepte din granit

Care este cel mai bun material pentru trepte?

Aceasta este o buna întrebare. Depinde, bineinteles, de gustul fiecaruia, dar primul lucru de care trebuie să tinem cont este functionalitatea.

Care va sunt optiunile? Dacă locuiți în Romania veți găsi trepte din granit, marmură, travertin sau chiar compozit. Vă recomandăm întotdeauna să folosiți pietrele naturale cele mai dure și mai dense si sa folosiți o piatră cu o coloristică ușor de asortat in spatiul dorit.

granit absolut black Rocas Timisoara

 

Dintre cele enumerate, granitul este cel mai puternic și dens, astfel ca este optiunea cea mai potrivită din punct de vedere al durabilitătii si intretinerii pentru scări atat la interior cat si la exterior. Amintiți-vă că treptele sunt mereu uzate pe aceleași portiuni și ultimul lucru pe care îl doriți este ca ele să arate din ce în ce mai degradate pe măsură ce trece timpul. De asemenea, granitul vine si in varianta fiamata, foarte aderenta, facandu-l alegerea numarul 1 pentru treptele de exterior.

granit Crem Flower Timisoara
granit Crem Flower Timisoara

 

Intre cele mai dezirabile granituri gasim nuantele inchise de negru (Black Galaxy, Absolute Black) sau maro-rosiatic (Tan Brown, Rosu Multicolor). Ele sunt printre cele mai dure granite, dar si cele in tonuri mai deschise sunt recomandate, totul depinzand de alegrea si gusturile dumneavoastra. Cel mai bun sfat pe care vi-l putem oferi este să nu vă faceți griji cu privire la ce granit sau piatră naturala să utilizați, mai bine va faceti griji mai multe despre instalator…..aceasta este cheia. Iar noi avem solutia pentru nevoile dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *