Adresa:

Calea Stan Vidrighin, nr. 24
Timișoara, jud. Timiș

Program:

8:00 – 17:00 (Luni-Vineri)
9:00 – 14:00 (Sâmbătă)

Număr de telefon:

Montaj marmură și granit, travertin, piatră naturală

Montaj marmură granit în Timișoara și întreaga Europa. Alegeți servicii profesionale de înaltă calitate executate cu echipe de pietrari cu experiență. Avem un portofoliu foarte vast de lucrări finalizate cu succes atât în proiecte rezidențiale mici, cât și în proiecte publice mari. Amintim placarea cu travertin a fațadei clădirii Operei Nationale din Timișoara. Placarea fațadei și a terasei Hotelului Montis. Lucrare de montaj piatră naturală la sala de evenimente Ivy Garden și multe altele.

V-am făcut curioși? Vedeți mai jos o scurtă prezentare a serviciilor noastre.

Consultanță de specialitate

Consultanță online

Aveți nevoie de informații suplimentare sau doriți ofertă de preț? Suntem online și ne puteți contacta.

Vizitați-ne la Showroom

Dacă sunteți aproape, vă recomandăm să alegeți materialele direct din stoc. Primiți pe loc oferta de preț.

Contactați-ne telefonic

Doriți să programați montaj, sau să aflați mai multe despre produsele și serviciile noastre. Apelați-ne!

Măsurători și montaj marmură granit

Montaj travertin piatră naturală

Ați achiziționat deja sau urmează să comandați piatră naturală de la depozitul nostru din Timișoara? Contactați-ne pentru a programa măsurătorile. Efectuăm măsurători doar pentru lucrările de montaj a produselor achiziționate de la compania noastră.

Ne deplasăm în toată țara pentru măsurători

Montăm marmură, granit, travertin, ardezie, andezit, piatră naturală, onix și blat quartz în Timiș. Lucrarea dvs. este în alt județ? Nu vă faceți griji! Ne deplasăm pentru masurători și montaj în toată țara. În funcție de proiect, efectuăm lucrări de montaj și implicit măsurători, în toată Europa.

Asigurați-vă că spațiul este pregătit înainte de măsurători

Anumite piese personalizate necesită întocmirea de șabloane. Pentru a efectua măsurători precise este nevoie ca spațiul să fie pregătit. Spre exemplu, în cazul blaturilor de bucătărie, podeaua trebuie să fie complet finisată, mobila să fie așezată în poziția finală. Să aveți la îndemână electrocasnicele, chiuveta, bateria și orice alt obiect pentru care este solicitați decupaje în blat.

Montaj de calitate

A sosit momentul mult așteptat. Produsele au fost livrate la locația lucrării, iar data montajului este programată. Verificați dacă ați comandat adeziv și după caz soluții de impermeabilizare a pietrei naturale. Echipa de montaj piatră naturală este pe drum. Asigurați-vă că spațiul este pregătit pentru instalarea produselor comandate.

Montaj marmură granit, travertin, ardezie, andezit, onix, blat quartz

Montăm toate tipurile de piatră naturală la interior și exterior. Placăm pardoseli, pereți, scări, pervaze, alei și terase, piețe publice. Montăm blaturi de quartz, granit, marmură și travertin. Piatră cubică, borduri, pavele, dale, placaje cu diferite dimensiuni. Piatră scapițată, glafuri, trepte, lastre de onix, capace de gard și multe altele.

Garantăm lucrările noastre de montaj

Beneficiați de garanție pentru produsele și lucrările noastre de montaj. Așa cum am menționat anterior ne deplasăm în toată Europa pentru montajul produselor achiziționate de la compania noastră. Suntem pietrari cu experientă și avem un portofoliu foarte vast de lucrări de montaj. Ne recomandă numărul mare de clienți mulțumiți și calitatea lucrărilor noastre.

montaj marmură granit

Șlefuire marmură

Pardoseala dvs. de marmură, travertin, granit sau de calcar nu mai are luciul inițial? Au apărut câteva pete inestetice pe care doriți să le îndepărtați? Sau pur și simplu doriți să împrospătați aspectul învechit al podelelor de piatră naturală? Vă ajutăm noi! Recondiționăm suprafețe de piatră naturală la interior și exterior.

Recondiționăm piatră naturală, marmură, travertin, granit și calcar

Achiziționați piatră pe viață, însă pentru a fi durabilă e necesar să o protejați. Anumite tipuri de piatră naturală se pot păta dacă nu au fost impermeabilizate cu soluții profesionale. Apa murdară, grăsimile, rugina pot crea pete inestetice dacă piatra nu a fost tratată corespunzător. Dacă aveți o astfel de problemă, apelați la serviciile noastre de recondiționare piatră naturală.

Curățare și impregnare suprafețe de piatra naturală

Alegeți soluții profesionale, de calitate pentru a curăța și a impregna piatra naturală. Pe piață există o mulțime de detergenți, însă alegeți-i cu atenție astfel încât să se porivească cu piatra dvs. și să nu îi afecteze suprafața. Deși vă puteți ocupa și dumneavoastră, vă recomandăm să apelați la profesioniști pentru curățarea și impregnarea suprafețelor de piatră.

Doriți să comandați sau aveți nevoie de informații?

Suntem Online

Dacă aveți nevoie de informații suplimentare sau doriți să comandați un produs, puteți completa formularul și vă vom contacta în cel mai scurt timp. Vă mulțumim!