Depozit de piatră naturală în Timișoara

Impermeabilizant piatră naturală

Impermeabilizant piatră naturală, detergenți și soluții profesionale pentru protecția și curățarea suprafețelor. Blaturile și podelele din piatră naturală precum granitul, marmura și travertinul sunt o investiție importantă pentru casa dvs. Acestea oferă frumusețe și eleganță spațiului și vor rezista mulți ani la uzură – dacă sunt întreținute corespunzător. Urmând câteva măsuri de precauție simple, etanșarea adecvată și utilizarea metodelor și produselor corecte de curățare, vă asigurați utilizarea pe viață a pietrei naturale. 

Ce vă oferim

Impermeabilizant profesional

Soluții de impregnare a plăcilor de piatră naturală la interior și exterior.

Serviciul de impregnare piatră naturală

Aplicăm soluția de impermeabilizare pe suprafața pietrei naturale.

Soluții de curățare piatră naturală

Detergenți și soluții profesionale de curățare și întreținere a pietrei naturale.

Impermeabilizant piatră naturală și detergenți

Sigilarea pietrei naturale

Achiziționați piatră pe viață, însă pentru a fi durabilă e necesar să o protejați. Anumite tipuri de piatră naturală se pot păta dacă nu au fost impermeabilizate (sigilate) cu soluții profesionale. Apa murdară, grăsimile, rugina pot crea pete inestetice dacă piatra nu a fost tratată corespunzător. Pentru a evita astfel de situații vă recomandăm să impregnați piatra naturală cu soluții profesionale STONTECHN.

Impermeabilizat piatra pentru o durată de viață cât mai lungă

STONETECHN este un sigilant pe bază de apă, penetrant, care protejează împotriva petelor. Poate fi aplicat la exterior și la interior, pe pardoseli și pe pereții placați cu marmură, granit, travertin, andezit, ardezie și alte tipuri de piatră naturală. Extistă două tipuri de  impregnant. Cel cu efect natural păstează aspectul original al pietrei, iar cel cu efect umed intensifică culoarea suprafeței tratate.

Curățarea pietrei naturale

Din fericire, majoritatea tipurilor de piatră naturală sunt ușor de îngrijit și de păstrat curate cu o întreținere simplă. Vă recomandăm să curățați suprafețele cu detergenți și soluții profesionale special create pentru plăcile de piatră naturală.

STONETECHN detergent neutru pentru uz zilnic

Este special formulat pentru piatră spre deosebire de majoritatea agenților de curățare de uz general. Aceștia conțin soluții acide și alcaline, abrazivi, amoniac sau înălbitor care pot distruge materialele de etanșare și pot deteriora suprafețele de piatră.

Impermeabilizant piatră naturală, marmura, travertin

De ce STONETECHN

Este alegerea profesioniștilor în păstrarea etanșării corecte a pietrei naturale. Agenții de curățare care nu sunt proiectați pentru curățarea suprafețelor de piatră vor îndepărta adesea sigilantul de protecție.

Are o formulă blândă și pH neutru – perfect pentru curățarea zilnică.

Este proiectat cu atenție pentru piatră, oferindu-vă liniște sufletească. Formula sa neutră și blândă curăță mizeria de zi cu zi și este excelentă pentru blaturi, pardoseli de marmură, granit, travertin, ardezie, andezit.

Alegeți impregnant și detergenți de calitate pentru protejarea suprafețelor de piatră naturală din spațiul dvs.!