Andezit gri antracit

Andezit gri antracit. Piatra naturală andezit îmbunătățește semnificativ aspectul oricărei case. Pe lângă rolul decorativ, are o rezistență extrem de ridicată la condițiile meteorologice dure. Dacă piatra este întreținută corespunzător, placările cu andezit sunt pe viață. Rezistă la intemperii și la variațiile de temperatură provocate de fenomenul de îngheț – dezgheț.

Indiferent dacă este placat la exterior sau la interior, pe pereți sau pe pardoseală, plăcile de andezit vor aduce un plus de valoare spațiului placat.

Ce vă oferim

Placaje și piatră cubică

Plăci de andezit cu diferite dimensiuni și pentru exterior și interior; piatră cubică.

Piese personalizate

Trepte, contratrepte, glaf, lavoare, bordură duș, capace de stâlp și de gard la comandă

Montaj piatră andezit

Placăm fațade, gard și pardoseli la exterior și interior. Montăm glafuri, trepte, capace de stâlp.

Andezit gri antracit

Dacă doriți placaje care să reziste la trafic intens, alegeți andezitul. Este o rocă vulcanică foarte rezistentă asemănătoare bazaltului. Are nuanțe de gri, este foarte dur și compact. Poate fi folosit pentru placări la interior, pe pereți și pardoseală. Este o piatră naturală foarte apreciată pentru durabilitatea sa.

Andezit fiamat pentru exterior

Foarte popular este andezitul fiamat pentru exterior. Piatra andezit este suficient de dură pentru a putea fi fiamată. Astfel se obțin plăci antiderapante ce oferă protecție antialunecare. În depozitul de andezit Timișoara sunt disponibile placaje fiamate și mate cu diferite dimensiuni. Executăm la comandă trepte de andezit fiamat antiderapant pentru scări exterioare și interioare.

Piatră cubică

Piatra cubică este apreciată pentru durabilitatea sa. Este foarte rezistentă la trafic intens și este folosită ca material de construcție al drumurilor. De asemenea piețele și spațiile exterioare publice sunt placate cu piatră cubică de andezit. O avem disponibilă în depozit cu diferite dimensiuni și grosimi, iar la comandă se pot produce dimensiuni personalizate. Avem de vânzare rigole, borduri auto și pietonale de andezit. Le puteți folosi pentru delimitarea trotuarelor și a drumurilor publice, dar și pentru proiectele rezidențiale și comerciale.

Montăm piatră cubică în toată țara

Avem echipe de pietrari specializați în montaj piatră cubică. Ne deplasăm pentru lucrări în toată țara și în Europa. Placăm alei, trotuare, curți, parcări, drumuri și piețe publice cu piatră cubică andezit.

piatra cubica andezit antracit

Placaje de andezit gri antracit

Alegeți piatră naturală andezit pentru placarea pereților. Nu se demodează niciodată și are numeroase avantaje. La exterior scapițată și scoarță andezit pentru la fațadă, soclu și gard. Placaj buciardat, periat, mat și lucios pentru acoperirea pereților interiori. Puteți folosi plăci de piatră naturală andezit în casa scării, hol, baie, bucătărie și living.

Placaje andezit la terasă, alee, trotuar

Plăci cu finisaj mat, fiamat antiderapant dar și natural lustruit pentru pardoseli interioare și exterioare. Dale, pavele pentru alee și terasă. Placaje pentru baie, bucătărie, hol, casa scării. Pavaje, dale, pași de pisică. Toate le puteți vedea și comanda la depozitul de andezit din Timișoara. Sunt diponibile mai multe dimensiuni.

Trepte masive de andezit fiamat

Prelucrăm și montăm piese personalizate de andezit. Executăm la comandă trepte și contratrepte, glafuri și capace de stâlp, de gard și de poartă. Pentru proiecte speciale prelucrăm trepte masive de andezit, bolarzi, capace de stâlp, etc.

Montaj andezit gri antracit

Suntem specializați în montaj piatră andezit la interior și exterior. Placăm pardoseli, pereți, scări, pervaze, alei și terase. Montăm soarță andezit, scapițată, pavele, dale, placaje cu diferite dimensiuni. Glafuri, trepte, capace de gard și multe altele.

Montăm andezit în România

Montăm piatră andezit în Timiș. Lucrarea dvs. este în alt județ? Nu vă faceți griji! Ne deplasăm pentru masurători și montaj în toată țara. În funcție de proiect, efectuăm lucrări de montaj și implicit măsurători, în toată Europa.

Garantăm lucrările noastre de montaj

Beneficiați de garanție pentru produsele și lucrările noastre de montaj. Programați serviciul de montaj pentru produsele achiziționate de la Piatră Naturală Timișoara.

andezit gri antracit

Alegeți suprafețe durabile și elegante pentru casa dvs.! Vizitați-ne la showroom-urile noastre cu depozite și fabrici proprii de producție din Timișoara, Bistrița, Cluj-Napoca, Sibiu, București și Budapesta.