Blat de quartz la comandă în Timișoara

Blat quartz Timisoara

Blat quartz Timisoara, gamă mare de modele în stoc. Quartzul combină frumusețea pietrei naturale cu utilitatea și durabilitatea. Este un material foarte rezistent care vă îmbunătățește experiența în bucătărie. Blaturile din quartz compozit nu se zgârie, nu se pătează, rezistă la temperaturi extreme și nu își pierd în timp nuanța inițială. Sunt produse testate și certificate antialergic, antibacterian. Au o viață lungă și se pretează numai pentru interior.  

Ce vă oferim

Blat de quartz

Blat de bucătărie și insulă, contrablat la comandă pe care le debităm din plăci mari de quartz cu diferite dimensiuni și culori.

Glafuri și trepte

Glafuri de interior și trepte pentru scări interioare, placaj pentru pardoseală, backsplash și blaturi de baie și bucătărie la comandă.

Montaj blaturi

Servicii profesionale de montaj pentru blaturi de bucătărie și de baie din quartz compozit. Ne deplasăm în Europa pentru montaj blat.

Blat quartz Timisoara

Blat quartz Timisoara

Blat de bucătărie și backsplash

Vreți un blat de bucătărie fără pete? 100% vă recomandăm blaturile de quartz. Are toate avantajele pentru a fi folosit ca blat de lucru. Nu se zgârie și nu se pătează, se curăță foarte ușor și nu necesită impermeabilizare. Cuarțul este o piatră creată cu scopul de a rezista la toate condițiile dintr-o bucătărie în care se gătește zilnic. 

Fară pete și zgârieturi în bucatăria dvs

Alegeți fără nicio grijă quartz pentru blatul mobilei și insulei de bucătărie și blat baie. Vine într-o gamă foarte variată coloristic, de la modele simple monocrome, la modele cu vene profunde. Este foarte decorativ astfel că va fi un backsplash spectaculos. Se pretează pentru blatul mesei din living și al măsuțelor de cafea la interior.

Montăm blat de quartz și backsplash 

Montaj de calitate pentru panou de spate anti stropi și  blat de bucătărie și de baie. Comandați modelul preferat pentru blat și programați serviciul de montaj blat quartz. 

Alegeți blaturi durabile și elegante pentru casa dvs.! Vă așteptăm la showroom-urile noastre din România și Ungaria!