Blat compozit quartz in Giroc

Blat compozit quartz in Giroc. Quartz-ul combina frumusetea din piatra naturala  cu utilitatea si durabilitatea. Aceste materiale din compozit quartz nu se zgarie, nu se pateaza, rezista la temperaturi extreme, nu isi pierd in timp nuanta initiala. Au o lunga durata de viata. Produse testate si certificate antialergic, antibacterian. Alege materialul pe care il consideri potrivit din cele prezentate mai jos si impreuna cu tine vom gasi solutii pentru a putea realiza produsul pe care ti-l doresti.

        Quartz-ul compozit pentru blat de bucatarie este materialul ideal, neporos  deci foarte usor de intretinut, si igienic. Pe suprafata acestuia nu raman pete, avand  absorbţie zero  (materialul nu lasa apa, respectiv lichidele, sa patrunda in structura). Este de asemenea deosebit de rezistent la socuri si zgarieturi!
Varietati de culori si texturi, are un aspect unic, stralucitor si durabil, ceea ce il face alegerea ideala pentru  blaturi si insule de bucatarie, backsplash, panou antistrop, blat de baie,glafuri, pardoseli, placari scari interioare. Se preteaza la  diverse suprafete de lucru in domeniul food si medical.
   Materialul compozit cuart este produs de obicei în grosimi de 12mm, 20mm sau 30mm. Cele mai comune dimensiuni ale lastrei din compozit cuart sunt de 3040mm x 1440m.  Fiind mai puțin poros este un material antibacterian astfel fiind mai bun pentru blaturi de bucatarie si insula decât pietrele naturale. Transilvania Natural Stones  executa si monteaza la comanda clientului glafuri,trepte si blaturi din granit quartz in termen scurt. Servicii profesionale. Cumpara granit cuart de calitate.

cere oferta chiar acum !

Blat compozit quartz in Giroc

Oferim placaje si blat compozit quartz in Giroc la preț bun. Prelucram si montam blat de bucatarie si insula,trepte pt scari, glafuri si pervaze. Alege calitate Rocas. Livrare in toata tara si in Ungaria !

Depozit de cuart la preț bun si livrare in :

Timisoara, Bucuresti, Budapesta, Lugoj, Faget, Sannicolau Mare, Bistrita, Jimbolia, Buzias, Deta, Denta, Recas, Ortisoara, Oradea, Jebel, Cenad, Dumbravita, Giroc, Mosnita Noua, Mosnita Veche, Ghiroda, Chisoda, Urseni, Rudicica, Remetea Mare, Bucovat. Giarmata Vii, Giarmata, Cluj Napoca, Cerneteaz, Sinandrei, Sacalaz, Utvin, Recas, Albina, Izvin, Covaci, Dudestii Noi, Beregsau Mare, Sanmihaiu Roman, Sanmihaiu German, Sag, Parta, Sibiu, Iosefin, Freidorf. Elisabetin, Dambovita, Steaua-Fratelia, Ciarda Rosie, Braytim, Maria, Sinaia, Sagului, Plopi, Cetate, Fabric, Aradului, Mehala, Dorobantilor, Modern, Blascovici, Ronat.