TRAVERTIN LUCIOS

    Travertin lucios in Timisoara Rocas Decor este una dintre cele mai utilizate pietre naturale pentru decorațiuni interioare sau exterioare. Pavaje si placaje travertin sunt ideale pentru fațade, trotuare, trepte, baie, glafuri exterior si interior, terase. Oferim produse de placaj travertin de înaltă calitate. Dacă doriți să vă remodelați casa sau grădina, vă oferim diverse modele personalizate.

In calitate de producator si importator de placaj travertin lucios in Timisoara, Rocas Decor detine depozit mare de piatra decorativa în România de Vest. Va punem la dispozitie peste 400000 de mp de placaje din marmura, granit,placaj travertin,ardezie si placaje andezit. Multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite. Avem si lastre mari de granit, marmura, travertin, ardezie.

Prelucram la cerere pervaze din travertin, blaturi de bucatarie quartz, trepte si contratrepte din marmura , glafuri interioare sau exterioare din granit. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preț bun pentru  travertin in Timisoara si promotii atractive.

   La showroom-ul nostru aflat pe calea Stan Vidrighin nr.24, gasiti stocuri mari de placaje travertin si piatra decorativa. Oferim travertin de calitate si stocuri mari. Executam trepte din travertin pentru scari exterior si interior si glafuri pentru ferestre.

Termen de executie 2-3 zile !

Va punem la dispozitie echipe profesioniste de montatori , cu experienta in placare cu piatra naturala, indiferent de marimea proiectului, oriunde in Romania.

Cere oferta acum!!!

travertin lucios
travertin lucios

Pentru mai mult travertin

Placaje travertin lucios in Timisoara Rocas Decor 

Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de piatra naturala si travertin in Timisoara si in toate showroom-urile din tara. Va facem o oferta personalizata pentru ca sa beneficiati de solutia cea mai eficienta pentru proiectele voastre! preț bun travertin in Timisoara. Va asteptam cu promotii la trepte si pervaze travertin si marmura in Timisoara. Stocuri mari ! Oferim si montaj profesional.

placaje travertin Cluj Napoca| placaje travertin Timisoara| placaje travertin Bucuresti| placaje travertin Oradea| placaje travertin Sibiu|placaje travertin Bistrita|