TRAVERTIN BUCURESTI

                        Travertin Bucuresti, debitam la dimensiune si executam piese personalizate din Travertin. La fabrica noastra din Voluntari debitam trepte si glafuri exterior si interior de marmura, granit, travertin.

La showroom-ul nostru  gasiti stocuri mari de piatra naturala si placaje travertin exterior de calitate. La noi gasiti tot timpul cel mai bun pret travertin si promotii la fiecare categorii de produse.

Va punem la dispozitie echipe profesioniste de montatori, cu experienta in aplicarea pietrei naturale, oriunde in Romania. Montam pervaze, capace de gard din piatra, trepte si contratrepte de marmura, glafuri granit exterior si interior. Oferim adeziv profesional si impermeabilizarea piatra naturala. Livrarea direct din stoc la preturi de producator travertin.

Cere oferta acum!!!

Pentru mai mult travertin : ROCAS DECOR

Travertin Rocas Decor Bucuresti

Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de piatra naturala si granit in Voluntari si in toate showroom-urile din tara. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de solutia cea mai eficienta pentru proiectele in care vom colabora! Cel mai bun pret travertin in Bucuresti.

Oferta trepte si glafuri Travertin Rocas Decor. Va asteptam cu promotii la granit si marmura in Voluntari. Stocuri mari de piatra decorativa Bucuresti !

travertin placaj exterior Cluj Napoca| travertin placaj exterior Timisoara|travertin placaj exterior Bucuresti|travertin placaj exterior Oradea|travertin placaj exterior Sibiu|travertin placaj exterior Bistrita|