QUARTZUL COMPOZIT

Quartzul compozit in Timisoara la preț bun. Plăcile de compozit quartz decoreaza frumos pardoselile în toată casa. Blaturile de compozit quartz este alegerea ideala, durabile și versatile , vin în multe culori și stiluri. Oferim o gama coloristica mare de placaje quartz de interior: gri, alb, crem, bej, maro, negru, antracit  si rosu. Cu  finisaje: lustruit, periat sau mat, este ușor să alegeți stilul preferat pentru blatul de bucatarie sau baie dvs.

Adăugați luxul în designul interior alegând placaje de compozit quartz lucios sau mat. Deoarece aceste plăci sunt produse dintr-un amestec de quart si lianti naturali, au un aspect rafinant si simetric.  Compozitul quartz este ideal pentru: blaturi de bucatarie, pardoseli interioare, trepte si glafuri.

Este potrivit pentru utilizare daca avem încălzire prin pardoseală. In acest caz pentru pregătirea corectă a substratului se utilizează un adeziv SIKA 255 superflexibil.

Compozitul quartz este ideal pentru blaturi de bucatarie si de baie, trepte si glafuri interioare. Plăcile de compozit quartz sunt perfecte pentru pardoseala spatiilor comerciale si office.
Alege compozit quartz de la Rocas Decor pentru o buna calitate, rezistență mare în timp si preț bun  la quartzul compozit in Timisoara !

Constructorii și designerii s-au orientat catre frumusețea, rezistența și calitatea compozitului, in ultimii ani. Iar popularitatea sa în locuințe rezidențiale și birouri a crescut în ultimul deceniu.            

ROCAS DECOR TIMISOARA – COMPOZIT QUARTZ DE CALITATE

Dupa dimensiunile clientilor prelucram blaturi de bucatarie din compozit quartz, trepte si contratrepte, glafuri pentru ferestre la interior. In depozitul noastru de piatra naturala decorativa gasesti preț bun pentru compozit quartz. Pentru intretinere si protectie pe termen lung fata de agentii externi este indicata impermeabilizarea suprafetelor de piatra naturala cu solutii profesionale STONETECHN. Oferim   montaj   profesional pentru compozit quartz in Timisoara.

Termen de executie pentru blaturi, trepte si glafuri este de 3-4 zile !

cere oferta !

Mai multe modele

Quartzul compozit in Timisoara la preț bun 

Rocas Decor va ofera consultanta, masuratori si montaj pentru compozit quartz si piatra naturala in Timisoara. In cateva minute aveti din partea noastra oferta de pret pentru blaturi, glafuri, trepte personalizate, dupa dimensiunea dumneavoastra.preț mic pentru quartzul compozit in Timisoara. Permanent stocuri mari.

Depozit de compozit quartz in mare gama de culori si la preț bun cu livrare in:

Timisoara, Lugoj, Faget, Sannicolau Mare, Jimbolia, Buzias, Deta, Denta, Recas, Ortisoara, Jebel, Cenad, Dumbravita, Giroc, Mosnita Noua, Mosnita Veche, Ghiroda, Chisoda, Urseni, Rudicica, Remetea Mare, Bucovat, Giarmata Vii, Giarmata, Cerneteaz, Sinandrei, Sacalaz, Utvin, Recas, Albina, Izvin, Covaci, Dudestii Noi, Beregsau Mare, Sanmihaiu Roman, Sanmihaiu German, Sag, Parta, Iosefin, Freidorf, Elisabetin, Dambovita, Steaua-Fratelia, Ciarda Rosie, Braytim, Maria, Sinaia, Sagului, Plopi, Cetate, Fabric, Aradului, Mehala, Dorobantilor, Modern, Blascovici, Ronat.