PIATRA NATURALA ONIX

Piatra naturala Onix in Timisoara este o piatra decorativa care va adauga factorul wow in decorul casei tale si va ofera glamur si rafinament. Onix-ul este o piatra semipretioasa recomandata pentru interior la placari verticale, pardoseli, blaturi si pereti decorativi cu lumina din spate. Se preteaza ca accesoriu exclusivist indiferent de stil. Onix-ul este o piatra naturala decorativa care aduce un sentiment de eleganta si rafinament oricarui proiect.

Piatra Onix Timisoara, unirea perfectă cu natura. Decorarea peretilor cu placi reprezinta pentru arhitectura moderna una dintre cele mai dorite alegeri ale designerilor. Onix decor îmbina interiorul cu Natura pentru a-și transmite esența și frumusețea prin formele sale organice și imprevizibile.

Onix are un concept propriu, fiecare piesă este unică ca și cum ar fi o amprentă. Dă o valoare estetică și rafinament oricărui tip de arhitectură. Onixul este disponibil într-o varietate de culori, alb, antracit, negru, rosu, bej, gri, galben, maro, crem, verde, auriu si albastru. Rocas Timisoara va ofera cea mai largă gamă de plăci piatra Onix online care adaugă valoare la living, bucatarie, hol si baie. Creat de la nivel local ne-am extins la nivel international datorită calității și designului unic al produselor noastre.

Clienții care isi doresc un design nonconformist vor alege produse de piatra decorativa Rocas Decor Timisoara. Acest lucru se datorează si faptului că echipa noastra este orientata spre satisfacerea nevoilor și realizarea proiectelor lor. De asemenea detinem depozit de piatra naturala Onix cu stocuri mari si permanente, iar clienti nostri pot vizualiza oricand materialul dorit.

cere oferta personalizata !

DARE TO DREAM ! DESCOPERA O ALTA LUME : Onix