PIATRA-ARDEZIE-ANDEZIT-CALCAR

Piatra naturala maro de calitate, la preț bun, în Timișoara. Placajele din piatra naturala, schimba semnificativ aspectul oricărui spațiu. Este folosita din cele mai vechi timpuri, in amenajările interioare si exterioare. Vă așteptăm la Depozitul Rocas Decor din Timișoara cu stoc mare, de mii de metri pătrați, de piatra naturala, Marmura, granit, travertin, ardezie, andezit, calcar.

Granitul este recomandat pentru blaturi de bucătărie, glaf si trepte exterioare si interioare. Placaj pentru pereți interiori si exteriori si pardoseala. Marmura este un material elegant cu numeroase aplicații in amenajări.

Trepte si glafuri din marmura alba, neagra, bej. Blat pentru baie si lavoare. Placaj pentru gard, soclu si fațada din marmura scapitata, placaj perete accent cu lastre de marmura bookmatched.
Placi travertin exterior pentru alei, trotuar, placarea piscinei, trepte si glaf exterior.

Piatra andezit are numeroase aplicații: piatra pentru pavaj exterior, trepte pentru scări, glafuri, piatra pentru gard, capace de gard si stâlpi. Andezit pentru placare soclu și fațada clădirilor.

Placi de piatra naturala pentru placări interioare: pardoseala hol, living, casa scării, baie, bucătărie, pivnița. Placi de piatra naturala pentru placare scări: trepte si contratrepte si glafuri. Placaje pentru perete interior, perete decorativ, accent, piatra naturala scapitata si placi 3D.
Piatra naturala disponibila sub forma de piatra cubica pentru pavarea piețelor publice, parcări, curte, alei, trotuare.  Borduri pietonale din andezit, borduri auto, rigole.
Prelucram la comanda placaj de piatra naturala cu dimensiuni personalizate si finisaj mat, lucios, fiamat si natural.

Vindem placaje de piatra scapitata, placaj pentru pereți si pardoseala, placaj tip panel pentru gard, soclu si fațada. Pavaj, dale, pași de pisica, borduri auto, borduri pietonale, rigola, piatra pentru curte, parcare, trotuar. Placaj pentru piscina. Prelucram la cerere piese personalizate din piatra naturala: blat de bucătărie si baie, blat pentru masa si măsuțe de cafea.
Livram rapid placi de piatra naturala in Timișoara, Lugoj, Arad, Hunedoara……………. La cerere, prestam servicii de montaj piatra naturala in județul Timiș si județele învecinate.

ROCAS DECOR – LOCUL UNDE PROIECTUL TAU ESTE TRATAT CU SERIOZITATE

Depozit cu piatra naturala maro la pret bun in Timisoara. Prelucram la comanda personalizata trepte pentru scari, glafuri si pervaze pentru ferestre la exterior si interior, blaturi de bucatarie si baie din compozit quartz. Asiguram la cerere  montaj   de calitate pentru piatra in toata tara si in Europa.

Pentru protectie si intretinere fata de agentii externi este indicata impermeabilizarea  suprafetelor de piatra naturala. Solutii profesionale STONETECHN pentru a-i pastra frumusetea si eleganta timp indelungat.

Vă rugăm să ne contactati pentru următorul proiect. Vă garantăm că atitudinea agentilor si nivelul de pregatire va satisface si cele mai exigente cerinte.

Obtine oferta rapida !!!

Mai multe modele

Depozit de piatra naturala cu preț bun in Timisoara 

Oferim placaje de marmura, travertin si granit pentru pervaze, scari si pardoseli in Timisoara. Prelucram si montam blaturi de bucatarie, trepte si glafuri in 2-3 zile. Alege calitate Rocas Decor.

Depozit de piatra naturala pentru exterior si interior la preț mic si livrare in :

Timisoara, Lugoj, Faget, Sannicolau Mare, Jimbolia, Buzias, Deta, Denta, Recas, Ortisoara, Jebel, Cenad, Dumbravita, Giroc, Mosnita Noua, Mosnita Veche, Ghiroda, Chisoda, Urseni, Rudicica, Remetea Mare, Bucovat. Giarmata Vii, Giarmata, Cerneteaz, Sinandrei, Sacalaz. Utvin, Recas, Albina, Izvin, Covaci, Dudestii Noi, Beregsau Mare, Sanmihaiu Roman, Sanmihaiu German, Sag, Parta, Iosefin, Freidorf. Elisabetin, Dambovita, Steaua-Fratelia, Ciarda Rosie, Braytim, Maria, Sinaia, Sagului, Plopi, Cetate, Fabric, Aradului, Mehala, Dorobantilor, Modern, Blascovici, Ronat.