PIATRA NATURALA ARDEZIE

Piatra naturala ardezie in Timisoara la preț bun. Plăcile de piatra naturala decoreaza frumos pardoselile în toată casa. Plăcajul de piatra naturala decorativa este atractiv, durabil și versatil și vin în multe culori și stiluri. Oferim o gama coloristica mare de placaje de exterior si interior: gri, alb, crem, bej, maro, negru, galben, antracit si rosu. Cu o multime de finisaje: scapitat, periat, mat si natural, este ușor să alegeți stilul preferat pentru proiectul dvs.

Adăugați caldura în designul interior alegând placaje de piatra naturala mata sau periata. Potrivită atât pentru spațiile interioare, cât și pentru cele exterioare, această piatra naturala contemporană este extrasă din cariere, din toate continentele lumii. Deoarece aceste plăci sunt produse din diferite pietre naturale, fiecare piesă este unică. Plăcile mate si lustruite au o textură distinctivă datorită finisajului lor, fata de cel periat. Piatra naturala este ideal pentru placare la: pardoseli, terase, alei, trotuare, scari, gard, soclu si fatada casei.

Este potrivit pentru utilizare daca avem încălzire prin pardoseală. In acest caz pentru pregătirea corectă a substratului se utilizează un adeziv SIKA 255 superflexibil.

Piatra naturala este ideala pentru pervaze si trepte. Plăcile de piatra naturala sunt ideale pentru pardoseala spatiilor rezidentiale, cabane si pensiuni.
Alege piatra naturala de calitate de la Rocas Decor, rezistență în timp si preț bun la piatra naturala ardezie in Timisoara !

Constructorii și designerii s-au bazat pe frumusețea, rezistența și calitatea pietrei naturale, de secole. Iar popularitatea sa în locuințe rezidențiale și birouri a crescut în ultimul deceniu.            

ROCAS DECOR TIMISOARA – PIATRA NATURALA DE CALITATE

Dupa dimensiunile clientilor prelucram blaturi de bucatarie din granit quartz, trepte si contratrepte, glafuri pentru ferestre la exterior si interior. In depozitul noastru de piatra naturala decorativa gasesti preț bun . Pentru intretinere si protectie pe termen lung fata de agentii externi este indicata impermeabilizarea suprafetelor de piatra naturala cu solutii profesionale STONETECHN. Oferim   montaj   profesional de piatra naturala in Timisoara.

Termen de executie pentru blaturi, trepte si glafuri este de 3-4 zile !

cere oferta !

Mai multe modele

 

Piatra naturala ardezie in Timisoara la preț bun 

Rocas Decor va ofera consultanta, masuratori si montaj pentru travertin si piatra naturala in Timisoara. In cateva minute aveti din partea noastra oferta de pret pentru trepte, glafuri, blaturi personalizate, dupa dimensiunea dumneavoastra.preț mic la piatra naturala ardezie in Timisoara. Permanent stocuri mari.

Depozit de piatra naturala pentru soclu,gard si fatada la preț bun cu livrare in:

Timisoara, Lugoj, Faget, Sannicolau Mare, Jimbolia, Buzias, Deta, Denta, Recas, Ortisoara, Jebel, Cenad, Dumbravita, Giroc, Mosnita Noua, Mosnita Veche, Ghiroda, Chisoda, Urseni, Rudicica, Remetea Mare, Bucovat, Giarmata Vii, Giarmata, Cerneteaz, Sinandrei, Sacalaz, Utvin, Recas, Albina, Izvin, Covaci, Dudestii Noi, Beregsau Mare, Sanmihaiu Roman, Sanmihaiu German, Sag, Parta, Iosefin, Freidorf, Elisabetin, Dambovita, Steaua-Fratelia, Ciarda Rosie, Braytim, Maria, Sinaia, Sagului, Plopi, Cetate, Fabric, Aradului, Mehala, Dorobantilor, Modern, Blascovici, Ronat.