PERVAZE DIN TRAVERTIN IN ARAD

Pervaze din travertin in Arad. Travertin-ul este o piatra naturala dura pentru constructie, fiind utilizat in multiple aplicatii. Rezistenta si coloristica vie cu modele texturale fascinante fac ca travertinul sa fie extrem de popular.

Travertin-ul este o rocă sedimentară de calcar  care are o culoare crem, gălbuie până la brună. Placajele din travertin sunt folosite în mare măsură pentru a decora un spatiu cu rafinament.  Este disponibil în mai multe culoari cum ar fi alb, negru, rosu, bej, gri, galben, silver, maro, crem, auriu. Această piatra naturala   infrumuseteaza instantaneu aspectul  proiectului Dvs.

Rocas Timisoara va ofera cea mai largă gamă de plăci travertin online care adaugă valoare la living, bucatarie, hol si baie. Detinem modele  Ivory, classic, Silver, multicolor, noce, rustic, latte, medium cu textura cross cut si vein cut. Propunem o colecție bogata de placaje scapitat pentru soclu, fatada si gard. Oferim preț bun pentru travertin in Timisoara. Avem depozit cu peste 180 de modele  pentru interior si exterior. Asiguram timp de livrare rapid și rețeaua logistică bine dezvoltata pentru a primi produsele comandate în cel mai scurt timp.

Placile de piatra naturala sunt venerate pentru eleganță și frumusețe.  O pardoseala sau o scara din travertin interior aduce caldura în interiorul oricărei case. Alege plăcaje la lucrărea ta de la Rocas Timisoara pentru : Durabilitate ridicată, duritatea, eleganta, versatilitate.

La depozitul Rocas avem travertin de vanzare in Timisoara. Prelucram la comanda personalizata trepte pentru scari, glafuri si pervaze pentru ferestre la exterior si interior, blat de bucatarie si baie din compozit quartz si granit . Asiguram la cerere  montaj   de calitate in toata tara si in Europa.

 PERVAZE DIN TRAVERTIN IN ARAD – ROCAS DECOR TIMISOARA

Pentru protectie si intretinere fata de agentii externi este indicata impermeabilizarea  suprafetelor de travertin. Solutii profesionale STONETECHN pentru a-i pastra frumusetea si eleganta timp indelungat.

Vă rugăm să ne contactati pentru următorul proiect. Vă garantăm că atitudinea agentilor si nivelul de pregatire va satisface si cele mai exigente cerinte.

Obtine oferta rapid !!! 

Pervaze din travertin in Arad de la Rocas Decor 

Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de piatra naturala si travertin in Arad si in toate showroom-urile din tara. Va facem o oferta personalizata pentru ca sa beneficiati de solutia cea mai eficienta pentru proiectele voastre! preț bun travertin in Arad. Va asteptam cu promotii la trepte si pervaze travertin si marmura in Arad. Stocuri mari ! Oferim si montaj profesional.

placi travertin Cluj Napoca| placaje travertin Timisoara| depozit travertin Bucuresti|  travertin exterior in Oradea| placaje travertin Sibiu|placi travertin Bistrita|