PERVAZE DE PIATRA NATURALA IN MOSNITA NOUA

 

Pervaze de piatra naturala in Mosnita Noua. Travertin-ul este o piatra naturala dura pentru constructie, fiind utilizat in multiple aplicatii. Rezistenta si coloristica vie cu modele texturale fascinante fac ca travertinul sa fie extrem de popular.

Oferim direct din stoc multe tipuri de travertin pentru glafuri si pervaze la exterior si interior. Pe showroom-ul nostru veți găsi cele mai frumoase plăci de granit alb , negru si bej pentru casa și biroul dvs. Aceste praguri pentru ferestre sunt disponibile și în mai multe forme și dimensiuni. Travertinul apare în natură în diferite culori. La depozit de travertin in Mosnita Noua veți găsi glafuri din piatra travertin în diverse culori, precum roșu, maro și nuanțe de gri antracit. În acest fel, puteți decide ce pervazuri doriți, pe măsura preferințelor dvs. personale. De asemenea, puteți opta pentru pervazurile ferestrelor cu o supprafata lucioasa, periata sau mată. Glafuri din travertin este o opțiune ideala pentru fiecare stil de decoratiunea.

Rezistenta ridicata la zgarieturi sau coroziune il fac optiunea buna, fiind usor de utilizat in orice proiect. Granit pentru exterior de la Rocas Decor in Mosnita Noua este utilizat la pavarea străzilor, la placarea fatadelor si gardurilor exteriori sau pentru scările interioare si exterioare, blaturi de bucatarie, terase.                          

ROCAS DECOR – TRAVERTIN DE CALITATE

     Acum puteți obține oferta personalizata cu preț bun pentru glafuri din piatra naturala si placaje pentru pardoseli  la Rocas Decor Mosnita Noua. Avem depozit mare de travertin din vestul Romaniei cu peste 100.000 mp pe stoc si peste 600 de modele diferite.  Oferta noastra de placaje de travertin pentru exterioar in Mosnita Noua vine într-o varietate de culori și modele, oferind un număr uimitor de opțiuni. 

Prelucram si montam la cerere pavaje, blaturi de bucatarie din granit cuart, trepte si contratrepte din travertin exterior, glafuri de marmura la exterior si interior. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preț bun la piatra naturala. Dispunem de departament outlet cu promotii atractive.

Termen de executie pentru pervaze si trepte de marmura si granit este doar 2-3 zile !

cere oferta personalizata !

Mai multe modele de travertin

 

Pervaze de piatra naturala in Mosnita Noua de la Rocas Decor 

Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de piatra naturala si travertin in Mosnita Noua si in toate showroom-urile din tara. Va facem o oferta personalizata pentru ca sa beneficiati de solutia cea mai eficienta pentru proiectele voastre! preț bun travertin in Mosnita Noua. Va asteptam cu promotii la trepte si pervaze travertin si marmura in Mosnita Noua. Stocuri mari ! Oferim si montaj profesional.

placi travertin Cluj Napoca| placaje travertin Timisoara| depozit travertin Bucuresti|  travertin exterior in Oradea| placaje travertin Sibiu|placi travertin Bistrita|