MARMURA NATURALA

                Marmura naturala in Timisoara. Marmura este o rocă sedimentară (metamorfica) de origine termică, formată prin metamorfozarea calcarului. Conţine în principal calcit (carbonatul de calciu), dar poate conţine şi minerale bogate în magneziu şi fier. Denumirea ei vine din greaca veche – cu semnificatia de a straluci.

Ce face marmura atât de unică?   Marmura naturala in Timisoara la Rocas Decor este un material dur, care se simte moale în același timp și este ușor de lucrat. Placaj marmura este disponibil în mai multe nuanțe de culori: marmura alba, roșie, galbena, roz, marmura neagra.  Fosilele și venele conferă marmurii un aspect unic, motiv pentru care această piatră este  ideal pentru design interior. Descoperiți extinsa paletă de culori din stocul nostru de peste 100.000 mp.

Pentru ce puteți folosi marmura? Bucătăria și baia sunt locurile preferate pentru placarea cu marmură. Aici piatra naturala intră în sine. Marmura online poate fi folosită și pentru trepte interior, pardoseli living, blaturi de baie, pervaze de marmura pentru exterior si interior. Cu grosimea și finisajul potrivit, marmura se preteaza atât unui interior modern, cât și clasic.

Se recomanda impregnarea marmurei cu solutii speciale pentru a-i pastra frumusetea si eleganta timp cat mai indelungat. Extrem de variata si sofisticata, marmura se foloseste tot mai des de la designeri si arhitecti la proiecte rezidentiale si proiecte office.

cere oferta chiar acum !

marmura naturala

 

Pentru mai multe idei cu design marmura!

Marmura naturala in Timisoara de la Rocas Decor 

Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de piatra naturala si marmura alba si neagra in Timisoara. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de solutia cea mai eficienta pentru proiectele in care vom colabora! Blat de baie din marmura si pervaze interior si exterior pentru ferestre. preț bun pentru marmura in Timisoara. Stocuri mari de piatra decorativa ! Cumpara direct de la depozit mare de piatra naturala in Timisoara.

marmura alba Cluj Napoca| marmura neagra Timisoara|depozit de marmura Bucuresti| depozit de marmura Oradea| depozit de marmura Sibiu| depozit de marmura Bistrita| depozit de marmura Lugoj| placaje marmura Resita , placaje marmura Arad| placaje marmura Caransebes|