IMPERMEABILIZANT TRAVERTIN

Impermeabilizant travertin in Timisoara la preț bun. Plăcile de travertin decoreaza frumos pardoselile în toată casa. Plăcajul de travertin este atractiv, durabil și versatil și vin în multe culori și stiluri. Oferim o gama coloristica mare de placaje de exterior si interior: gri, alb, crem, bej, maro, galben, negru si rosu. Cu o multime de finisaje: lustruit, periat, mat si natural, este ușor să alegeți stilul preferat pentru pardoseala dvs.

Adăugați luxul în designul interior alegând placaje de travertin mat sau periat. Potrivită atât pentru spațiile interioare, cât și pentru cele exterioare, această piatra naturala contemporană este extrasă din cariere, din toate continentele lumii. Deoarece aceste plăci sunt produse din piatra naturala fiecare piesă este unică. Plăcile mate si lustruite au o textură distinctivă datorită finisajului lor, fata de cel periat. Trevertinul este ideal pentru placare la: pardoseli, terase, alei, trotuare, gard, scari, soclu si fatada casei.

Este potrivit pentru utilizare daca avem încălzire prin pardoseală. In acest caz pentru pregătirea corectă a substratului se utilizează un adeziv SIKA 255 superflexibil.

Travertinul este ideala pentru blaturi de baie si trepte interioare . Plăcile de travertin sunt perfecte pentru pardoseala spatiilor comerciale si office.
Alege travertin de la Rocas Decor pentru o buna calitate, rezistență în timp si preț bun pentru impermeabilizant travertin in Timisoara !

Constructorii și designerii s-au bazat pe frumusețea, rezistența și calitatea travertinului, de secole. Iar popularitatea sa în locuințe rezidențiale și birouri a crescut în ultimul deceniu.            

ROCAS DECOR TIMISOARA – TRAVERTIN DE CALITATE

Dupa dimensiunile clientilor prelucram blaturi de bucatarie din granit quartz, trepte si contratrepte, glafuri travertin pentru ferestre la exterior si interior. In depozitul noastru de piatra naturala decorativa gasesti preț mic pentru travertin in Timisoara. Pentru intretinere si protectie pe termen lung fata de agentii externi este indicata impermeabilizarea suprafetelor de travertin cu solutii profesionale STONETECHN. Oferim   montaj   profesional de piatra naturala in Timisoara.

Termen de executie pentru blaturi, trepte si glafuri este de 3-4 zile ! Livrare rapida in toata tara.

cere oferta !

Mai multe modele

 

Impermeabilizant travertin in Timisoara la preț bun 

Rocas Decor va ofera consultanta, masuratori si montaj pentru travertin si piatra naturala in Timisoara. In cateva minute aveti din partea noastra oferta de pret pentru trepte, glafuri, blaturi personalizate, dupa dimensiunea dumneavoastra.preț mic la impermeabilizant travertin in Timisoara. Permanent stocuri mari.

Depozit de travertin antichizat, mat sau periat, la preț bun cu livrare in:

Timisoara, Lugoj, Faget, Sannicolau Mare, Jimbolia, Buzias, Deta, Denta, Recas, Ortisoara, Jebel, Cenad, Dumbravita, Giroc, Mosnita Noua, Mosnita Veche, Ghiroda, Chisoda, Urseni, Rudicica, Remetea Mare, Bucovat, Giarmata Vii, Giarmata, Cerneteaz, Sinandrei, Sacalaz, Utvin, Recas, Albina, Izvin, Covaci, Dudestii Noi, Beregsau Mare, Sanmihaiu Roman, Sanmihaiu German, Sag, Parta, Iosefin, Freidorf, Elisabetin, Dambovita, Steaua-Fratelia, Ciarda Rosie, Braytim, Maria, Sinaia, Sagului, Plopi, Cetate, Fabric, Aradului, Mehala, Dorobantilor, Modern, Blascovici, Ronat.