IMPERMEABILIZANT GRANIT

Impermeabilizant granit STONETECHN in Timisoara. Suprafețele de piatră naturala sunt frumoase, dar sunt mai putin sau mai mult poroase, depinde de originea lor. Aceasta înseamnă că piatra va absorbi partial tot ceea ce este vărsat pe ea. Dacă nu este sigilată, suprafețele de piatră pot începe să arate murdar după doar câteva luni. Normal este ca fiecare dorim investitia noastra să arate cel mai bine pe tot parcursul anului, fără să ne facem griji. 

Etanșarea la o piatra naturala este aplicarea unui tratament de suprafață pe produse care întârzie colorarea și coroziunea.  Toate pietrele naturale în structura lor au îmbibate canale capilare interconectate care permit penetrarea acestora cu lichide și gaze. Aceste canale poroase acționează ca un burete, iar acțiunea capilară atrage lichidele în timp, împreună cu orice săruri dizolvate și alte solutii. Pietrele foarte poroase, precum calcarul absorb lichidele relativ repede, în timp ce pietrele  mai dense nu. Spre exemplu granit-ul, este semnificativ mai puțin poros fata de travertin, si absoarbe volume mai mici și mai lent, în special  lichide vâscoase.

STONETECHN impregnant este un material de etanșare transparent, de buna calitate, cu penetrare, special formulat pentru a proteja și pentru a spori culoarea plăcii și a suprafețelor din piatră naturală. Acest etanșant va proteja împotriva mucegaiului, ciupercilor, razelor UV, uleiurilor, ploii acide, sării și eflorescențelor.

IMPERMEABILIZANT GRANIT – STONETECHN

Pietrele naturale sunt utilizate tot mai des pentru blaturi, pardoseli (atât în ​​interior cât și în exterior) și băi, fatade,garduri etc. Majoritatea acestora sunt de natură poroasă, unele mai mult decât altele. Dacă apa, uleiul, grăsimea și alți agenti  stau mult timp pe suprafața pietrei, aceastea patrunt incet în piatră și creează pete urâte.Prin urmare, cele mai multe tipuri de  piatră decorativa necesită o etanșare de bună calitate pentru a o proteja împotriva petelor și daunelor.

Impermeabilizant pentru granit STONETECHN in Timisoara.

Gama noastră de impregnanti ofera maxima protectia și rezistentă la pete pe termen lung astfel, o întreținere redusă.  Impregnantul  NATURAL SEALER  este disponibil cu „efect natural”.  Cine doreste accentuarea culori poate alege WET SEALER cu „efect umed”. Impregnant-ul nostru  este ușor de aplicat cu pensula sau o rola. NATURAL SEALER  poate fi utilizat pe calcar, ardezie, granit, marmura, calcar și pe toate tipurile de piatră naturala.  Pe majoritatea suprafețelor, dacă este aplicată corect și până la saturație, se poate aștepta o durată de actiune de până la 8 ani.   

  cere oferta  !

IMPERMEABILIZANT GRANIT

Depozit de impermeabilizant granit la preț bun si livrare in :

Timisoara, Bucuresti, Budapesta, Lugoj, Faget, Sannicolau Mare, Bistrita, Jimbolia, Buzias, Deta, Denta, Recas, Ortisoara, Oradea, Jebel, Cenad, Dumbravita, Giroc, Mosnita Noua, Mosnita Veche, Ghiroda, Chisoda, Urseni, Rudicica, Remetea Mare, Bucovat. Giarmata Vii, Giarmata, Cluj Napoca, Cerneteaz, Sinandrei, Sacalaz, Utvin, Recas, Albina, Izvin, Covaci, Dudestii Noi, Beregsau Mare, Sanmihaiu Roman, Ungaria, Sanmihaiu German, Sag, Parta, Sibiu, Iosefin, Freidorf. Elisabetin, Dambovita, Steaua-Fratelia, Ciarda Rosie, Braytim, Maria, Sinaia, Sagului, Plopi, Cetate, Fabric, Aradului, Mehala, Dorobantilor, Modern, Blascovici, Ronat.