GLAFURI DIN GRANIT

Glafuri din granit in Timisoara la preț bun. Plăcile de granit decoreaza frumos pardoselile în toată casa. Plăcajul de granit este atractiv, durabil și versatile și vin în multe culori și stiluri. Oferim o gama coloristica mare de placaje de exterior si interior: gri, alb, crem, negru, albastru, verde, antracit, maro, galben si rosu. Cu o multime de finisaje: lustruit, periat, fiamat si mat, este ușor să alegeți stilul preferat pentru pardoseala dvs.

Adăugați luxul în designul interior alegând placaje de granit lucios sau periat. Potrivită atât pentru spațiile interioare, cât și pentru cele exterioare, această piatra naturala contemporană este extrasă din cariere, din toate continentele lumii. Deoarece aceste plăci sunt produse din granit natural fiecare piesă este unică. Plăcile mate si lustruite au o textură distinctivă datorită finisajului lor de tip periat. Granitul este ideal pentru placare la: perdoseli, terase, alei, trotuare, gard, soclu si fatada casei.

Este potrivit pentru utilizare daca avem încălzire prin pardoseală. In acest caz pentru pregătirea corectă a substratului se utilizează un adeziv SIKA 255 superflexibil.

Granitul este ideal pentru blaturi de bucatarie si baie fiind rezistent la pete și umezeală. Plăcile de granit sunt perfecte pentru pardoseala spatiilor comerciale si office.
Alege granit de la Rocas Decor pentru buna calitate, rezistență în timp si preț bun pentru glafuri din granit in Timisoara !

Constructorii și designerii s-au bazat pe frumusețea, rezistența și calitatea granitului fin de secole. Iar popularitatea sa în locuințe rezidențiale și birouri a crescut în ultimul deceniu.            

ROCAS DECOR TIMISOARA – GRANIT DE CALITATE

Dupa dimensiunile clientilor prelucram blaturi de bucatarie din granit quartz, trepte si contratrepte, glafuri pentru ferestre la exterior si interior. In depozitul noastru de piatra naturala decorativa gasesti preț bun pentru granit trotoare. Pentru intretinere si protectie pe termen lung fata de agentii externi este indicata impermeabilizarea suprafetelor de granit cu solutii profesionale STONETECHN. Oferim   montaj   profesional de piatra naturala in Timisoara.

Termen de executie pentru blaturi, trepte si glafuri este de 3-4 zile !

cere oferta !

Mai multe modele

Glafuri din granit in Timisoara la preț bun 

Rocas Decor va ofera consultanta, masuratori si montaj pentru granit si piatra naturala in Timisoara. In cateva minute aveti din partea noastra oferta de pret pentru trepte, glafuri, blaturi personalizate, dupa dimensiunea dumneavoastra.

preț mic pentru glafuri din granit in Timisoara. Permanent stocuri mari.

Depozit de granit lucios si fiamat antiderapant, la preț bun cu livrare in:

Timisoara, Lugoj, Faget, Sannicolau Mare, Jimbolia, Buzias, Deta, Denta, Recas, Ortisoara, Jebel, Cenad, Dumbravita, Giroc, Mosnita Noua, Mosnita Veche, Ghiroda, Chisoda, Urseni, Rudicica, Remetea Mare, Bucovat, Giarmata Vii, Giarmata, Cerneteaz, Sinandrei, Sacalaz, Utvin, Recas, Albina, Izvin, Covaci, Dudestii Noi, Beregsau Mare, Sanmihaiu Roman, Sanmihaiu German, Sag, Parta, Iosefin, Freidorf, Elisabetin, Dambovita, Steaua-Fratelia, Ciarda Rosie, Braytim, Maria, Sinaia, Sagului, Plopi, Cetate, Fabric, Aradului, Mehala, Dorobantilor, Modern, Blascovici, Ronat.