PIATRA NATURALA-ARDEZIE-ANDEZIT-CALCAR

                        Depozit Piatra Naturala Rocas Timisoara

In calitate de importator de marmura si granit, producator de andezit fiamat, Rocas Decor detine cele mai mari depozite piatra decorativa din Romania. Va punem la dispozitie peste 400000 de mp de placaje granit fiamat,travertin, piatra pentru exterior si placaje din marmura alba. Multiple dimensiuni si finisaje: fiamate, mate, periate sau lustruite. De asemenea dispunem de lastre mari de granit si travertin.

Prelucram si montam la cerere blaturi de bucatarie quartz si granit, trepte si contratrepte , glafuri interioare sau exterioare, pervaze. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preturi competitive si promotii atractive.     cere oferta personalizata !

Termen de executie trepte si glafuri exterior si interior in 2-3 zile !

Pentru mai multa piatra naturala

Depozit Piatra Naturala Timisoara Rocas Decor 

Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de piatra naturala si travertin in Timisoara si in toate showroom-urile din tara. Va putem face o oferta personalizata de montaj pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de solutia cea mai eficienta pentru proiectele in care vom colabora! Cel mai bun pret Piatra Naturala in Timisoara. Va asteptam cu promotii la granit si marmura in Timisoara. Stocuri mari de piatra decorativa ! Cumpara acum piatra decorativa de calitate.

piatra naturala Cluj Napoca| piatra naturala Timisoara|piatra naturala Bucuresti| piatra naturala Oradea| piatra naturala Sibiu| piatra naturala Bistrita|