CAPACE DE ANDEZIT

Capace de andezit in Timisoara la preț bun. Plăcile de andezit decoreaza frumos pardoselile în toată casa. Plăcajul de andezit este atractiv, durabil și versatil și vin în nuante de gri cenusiu și diferite stiluri. Cu o gama coloristica in nuante pamantii de, gri cenusiu, gri albastrui sau cu tente verzui, este ideal atat la exterior cat si interior. Cu o multime de finisaje si dimensiuni: fiamat, mat, periat sau natural, este ușor să alegeți stilul preferat pentru pardoseala dvs.

Adăugați frmosul în designul interior alegând placaje de andezit naturalfiamat sau mat. Potrivită atât pentru spațiile interioare, cât și pentru cele exterioare, această piatra naturala contemporană este extrasă din cariere, din inima Transilvaniei. Deoarece aceste plăci sunt produse din piatra naturala fiecare piesă este unică. Plăcile mate si naturale au o textură distinctivă datorită finisajului lor, fara de cele fiamate. Andezit este ideal pentru placare la: pardoseli, terase, alei, trotuare, scari,  gard, soclu si fatada casei.

Este potrivit pentru utilizare daca avem încălzire prin pardoseală. In acest caz pentru pregătirea corectă a substratului se utilizează un adeziv SIKA 255 superflexibil.

Andezitul este ideal pentru pardoseli si trepte interioare si exterioare . Plăcile de andezit sunt perfecte pentru pardoseala spatiilor comerciale si office cu trafic intens.
Alege andezit de la Rocas Decor pentru o buna calitate, rezistență în timp si preț bun la capace de andezit in Timisoara !

Constructorii și designerii s-au bazat pe frumusețea, rezistența și calitatea andezitului, de secole. Iar popularitatea sa în locuințe rezidențiale și birouri a crescut în ultimul deceniu.            

ROCAS DECOR TIMISOARA – ANDEZIT DIN INIMA TRANSILVANIEI

Dupa dimensiunile clientilor prelucram blaturi de bucatarie din granit sau compozit quartz, trepte si contratrepte, glafuri pentru ferestre la exterior si interior. In depozitul noastru de piatra naturala decorativa gasesti preț bun pentru andezit fiamat antiderapant. Pentru intretinere si protectie pe termen lung fata de agentii externi este indicata impermeabilizarea suprafetelor de andezit cu solutii profesionale STONETECHN. Oferim   montaj   profesional de piatra naturala in Timisoara.

Termen de executie pentru blaturi, trepte si glafuri este de 3-4 zile !

cere oferta !

Mai multe modele

 

Capace de andezit in Timisoara la preț bun 

Rocas Decor va ofera consultanta, masuratori si montaj pentru andezit si piatra naturala in Timisoara. In cateva minute aveti din partea noastra oferta de pret pentru trepte, glafuri, blaturi personalizate, dupa dimensiunea dumneavoastra.preț mic la capace de andezit in Timisoara. Permanent stocuri mari. Piatra naturala din inima Transilvaniei.

Depozit de andezit fiamat, natural si mat, la preț bun cu livrare in:

Timisoara, Lugoj, Faget, Sannicolau Mare, Jimbolia, Buzias, Deta, Denta, Recas, Ortisoara, Jebel, Cenad, Dumbravita, Giroc, Mosnita Noua, Mosnita Veche, Ghiroda, Chisoda, Urseni, Rudicica, Remetea Mare, Bucovat, Giarmata Vii, Giarmata, Cerneteaz, Sinandrei, Sacalaz, Utvin, Recas, Albina, Izvin, Covaci, Dudestii Noi, Beregsau Mare, Sanmihaiu Roman, Sanmihaiu German, Sag, Parta, Iosefin, Freidorf, Elisabetin, Dambovita, Steaua-Fratelia, Ciarda Rosie, Braytim, Maria, Sinaia, Sagului, Plopi, Cetate, Fabric, Aradului, Mehala, Dorobantilor, Modern, Blascovici, Ronat.