ARDEZIE SILVER

Ardezie silver in Timisoara la preț bun. Plăcile de ardezie decoreaza frumos pardoselile în toată casa. Plăcajul de ardezie este atractiv, durabil și versatil și vin în multe culori și stiluri. Cu o gama coloristica in nuante pamantii de negru, gri, roscat, galben, multicolor sunt ideale atat la exterior cat si interior. Cu o multime de finisaje si dimensiuni: naturala, mata si periata, este ușor să alegeți stilul preferat pentru pardoseala dvs.

Adăugați luxul în designul interior alegând placaje de ardezie naturala sau mata. Potrivită atât pentru spațiile interioare, cât și pentru cele exterioare, această piatra naturala contemporană este extrasă din cariere, din toate continentele lumii. Deoarece aceste plăci sunt produse din ardezie naturala fiecare piesă este unică. Plăcile mate si naturale au o textură distinctivă datorită finisajului lor. Ardezia este ideala pentru placare la: pardoseli, terase, alei, trotuare, gard, scari, soclu si fatada casei.

Este potrivita pentru utilizare daca avem încălzire prin pardoseală. In acest caz pentru pregătirea corectă a substratului se utilizează un adeziv SIKA 255 superflexibil.

Ardezia este ideala pentru pardoseli si trepte interioare si exterioare . Plăcile de ardezie sunt perfecte pentru pardoseala proiectelor rezidentiale si cabane.
Alege piatra ardezie de la Rocas Decor pentru o buna calitate, rezistență în timp si preț bun la ardezie silver in Timisoara !

Constructorii și designerii s-au bazat pe frumusețea, rezistența și calitatea ardeziei, de secole. Iar popularitatea sa în locuințe rezidențiale,pensiuni și cabane a crescut în ultimul deceniu.            

ROCAS DECOR TIMISOARA – ARDEZIE DE CALITATE

Dupa dimensiunile clientilor prelucram blaturi de bucatarie din granit sau compozit quartz, trepte si contratrepte, glafuri pentru ferestre la exterior si interior. In depozitul noastru de piatra naturala decorativa gasesti preț bun pentru ardezie neagra si multicolora. Pentru intretinere si protectie pe termen lung fata de agentii externi este indicata impermeabilizarea suprafetelor de ardezie cu solutii profesionale STONETECHN. Oferim   montaj   profesional de piatra naturala in Timisoara.

Termen de executie pentru blaturi, trepte si glafuri este de 3-4 zile !

cere oferta !

Mai multe modele

 

Ardezie silver in Timisoara la preț bun 

Rocas Decor va ofera consultanta, masuratori si montaj pentru ardezie si piatra naturala in Timisoara. In cateva minute aveti din partea noastra oferta de pret pentru trepte, glafuri, blaturi personalizate, dupa dimensiunea dumneavoastra. preț mic la ardezie silver in Timisoara. Permanent stocuri mari.

Depozit de ardezie naturala, mata si periata, la preț bun cu livrare in:

Timisoara, Lugoj, Faget, Sannicolau Mare, Jimbolia, Buzias, Deta, Denta, Recas, Ortisoara, Jebel, Cenad, Dumbravita, Giroc, Mosnita Noua, Mosnita Veche, Ghiroda, Chisoda, Urseni, Rudicica, Remetea Mare, Bucovat, Giarmata Vii, Giarmata, Cerneteaz, Sinandrei, Sacalaz, Utvin, Recas, Albina, Izvin, Covaci, Dudestii Noi, Beregsau Mare, Sanmihaiu Roman, Sanmihaiu German, Sag, Parta, Iosefin, Freidorf, Elisabetin, Dambovita, Steaua-Fratelia, Ciarda Rosie, Braytim, Maria, Sinaia, Sagului, Plopi, Cetate, Fabric, Aradului, Mehala, Dorobantilor, Modern, Blascovici, Ronat.