Uncategorized

De ce este potrivita marmura pentru podea?

marmura breccia oniciata

Iata cateva motive pentru alegerea pardoselilor de marmură:

Când te-ai săturat de podeaua din camera de zi sau este pur și simplu uzata, vei dori să alegi ceva care să îmbunătățească camera.

Ce pardoseală vă va oferi funcțiile de care aveți nevoie împreună cu aspectul pe care îl doriți? Este foarte posibil ca pardoseala din marmură să fie exact ceea ce căutați.

Marmura oferă șarmul și frumusețea ce alte stiluri de pardoseală nu le pot oferi.

Iată câteva dintre motivele pentru care podeaua din marmură este o potrivire bună pentru placarea in camerele din casă.

  • Motivul 1: Eleganță imbatabilă

Vrei ca casa ta să iasă în evidență ca fiind distinctă și unică. Cu pardoseala din marmură în sufragerie, acel spațiu poate face exact asta. Oamenii obișnuiesc să vadă marmură pe blaturile din bucătărie și podeaua din baie, dar așezarea ei în camera de zi este ceva mai unic. Puteți alege dacă doriți un luciu ridicat sau un aspect mat pentru pardoseala. În orice caz, eleganța și stilul său sunt de neegalat.

marmura verde india
marmura verde india

 

  • Motivul 2: gama de culori

Indiferent dacă doriți ceva alb și gri sau natural și maro, ori negru, îl puteți găsi în marmură.

Toate pietrele naturale au palete de culori obișnuite, deși fiecare placa de marmură va fi diferită. Veți avea eleganță și unicitate în fiecare placă, iar gama de culori face ușor să găsiți ceva care să se potrivească cu celelalte culori pe care le aveți deja în casă.

  • Motivul 3: Durabilitate la sarcină grea

Camera de zi poate fi foarte utilizata, cu un trafic mare, în funcție de familia ta, și vei obține o întreținere ușoară și o durabilitate ridicată în pardoseala din marmură. Puteți adapta piatra naturala la multe stiluri diferite de-a lungul anilor. Deoarece este atât de durabila, nu va trebui să-l schimbați atunci când schimbați alte lucruri din jurul său. Cu siguranță nu va părea uzată și obosită cum ar putea arăta alte podele după câțiva ani.

  • Motivul 4: niveluri ridicate de versatilitate

Pardoseala din marmură este o soluție excelentă pentru podea datorită culorilor sale naturale și a opțiunilor minunate. Aveți o mare varietate de stiluri pe care le puteți așeza pe o podea de marmură și puteți amesteca și potrivi acele stiluri. Marmura se potrivește bine unei case moderne, cu contrasturi de culoare alb-negru stricte, dar se potrivește și într-o casă în stil rural, cu tonuri calde și colorații naturale.

  • Motivul 5: reflectă lumina

Știți că anumite culori aduc mai multă lumină într-o cameră, iar lumina vă permite să vă bucurați de senzația de mai mult spațiu. Pardoseala din marmură reflectă lumina și vă oferă o senzație naturală, care face, de asemenea, camera să pară mai mare.

Instalarea pardoselilor de marmură

Dacă sunteți gata să săpați mai adânc în opțiunile de pardoseală din marmură, contactați profesioniștii de la Rocas Decor cu întrebările dvs. Verificați opțiunile de culoare și aflați mai multe despre întreținerea marmurei înainte de a inainta cu procesul de instalare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *