Uncategorized

Piatra naturala pentru incalzire in pardoseala

granit black forest Timisoara
  • Cea mai bună alegere – Piatră naturală

Cele mai bune acoperiri pentru încălzirea în pardoseală sunt suprafețele dure, cum e piatră naturală deoarece este rezistenta  și transferă căldura în mod eficient.

Piatra naturală este cel mai bun conductor din punct de vedere termic dintre toate acoperirile de pardoseală. Ea permite energiei din tubul de încălzire să se transfere rapid pe suprafața pardoselii.

Creșterea grosimii plăcii va avea un efect redus asupra puterii de căldură, dar va crește ușor timpul de încălzire.

Cu plăci de piatră naturală, este întotdeauna recomandat să folosiți o membrană de decuplare și un adeziv flexibil pentru a reduce potențialul fisurilor de expansiune.

travertin light premium Timisoara
travertin light premium Timisoara

 

Calcar – Dintre toate pardoselile din piatră, calcarul necesită cea mai mare atenție și atenție în timpul instalării.

Ardezie – O finisare naturală extrem de conductivă, ideală pentru încălzirea în pardoseală

Marmura si granit – Un conductor excelent disponibil în grosimi variate

 

  • Optați pentru plăci de piatră naturală

Atunci când alegeți placaje pentru încălzirea pardoselii, pardoselile sau finisajele din piatră naturală sunt opțiuni durabile, ușor de întreținut.

O pardoseală de piatră naturală încălzită este, de asemenea, o soluție bună pentru bucătării și chiar zone de locuit cu un plan deschis, unde o acoperire cu pardoseală continuă accentuează senzatia de spațiu.

Principalul criteriu pentru instalarea cu succes a finisajelor din piatră este un substratul stabil și la nivel.

Placarea la încălzirea în pardoseală este relativ simplă odată ce nivelul sapei este conform standardelor. La instalarea plăcilor din piatră naturală ca finisaj final al pardoselii, recomandăm cu fermitate utilizarea unei membrane de decuplare.

De-a lungul timpului, este posibil ca mișcarea să se dezvolte în substrat, ceea ce ar putea duce la crăpături. O membrană de decuplare este o barieră de separare între placaje și substrat, asigurându-se că orice mișcare este izolată și nu afectează finisajul podelei de piatră.

 

Indiferent de plăcile pe care decideți să le utilizați, piatra naturala impreuna cu încălzirea în pardoseală are ca rezultat o cameră care se incalzeste rapid și, de asemenea, păstrează bine căldura. A avea o pardoseală de piatra încălzită înseamnă că nu mai sunt băi reci, livinguri si bucatarii, intrări sau spatii de trecere.

 

  • Beneficiile plăcilor de piatra naturala la încălzirea prin pardoseală

Există multe avantaje pentru a alege plăcile de piatră naturală pentru încălzirea în pardoseală și să ai o pardoseală încălzită:

Plăcile conduc căldura uniform si eficient de la incalzirea in pardoseala pana la suprafata podelei

Puteți instala finisaje din piatră naturală la orice nivel de podea

Placarea pardoseli cu piatră naturală oferă un finisaj de înaltă calitate

Parchetul din piatră naturală este foarte rezistent și de lungă durată.

Atunci când alegeți o piatră naturală, este important să alegeți și plăcile potrivite pentru încălzirea în pardoseală. La Rocas Decor veti gasi indrumare catre plăcile din colecția noastra care sunt cele mai potrivite pentru încălzirea în pardoseală.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *